Aquest passat 4 de febrer de 2017 s'ha disputat a la localitat de Girona el Campionat de Catalunya de grups de xou, on el nostre club ha estat representat pel grup de xou gran amb el treball "ESTRELLES DE LLUM A LA FOSCOR".

LINK A L'ACTUACIÓ DEL CAMPIONAT DE BARCELONA 2017.

Moltes felicitats per la vostra actuació i a continuar treballant.

0
0
0
s2smodern

El passat dia 9 d'abril ha tingut lloc a la localitat lleidatana de Tremp, la Copa Catalana de Grups de Xou, on el nostre grup de Xou Juvenil ha participat. Una vegada finalitzada la competició han quedat classificades a la 10a posició.

Felicitats per la vostra actuació, i a continuar treballant per millorar dia a dia.

copa catalana xou

0
0
0
s2smodern

Aquest cap de setmana del 14 i 15 de gener de 2017 s'ha disputat el Campionat de Barcelona de grups de xou a la localitat de Vilanova i la Geltrú, on el nostre club ha estat representat pel grup de Xous Gran.

xoubnc

Finalitzada la competició, les nostres patinadores i patinador han obtingut la sisena posició, classificant-se pel Campionat de Catalunya que es disputarà a Girona.

Moltes felicitats i molta sort pel proper Campionat de Catalunya...!!!

0
0
0
s2smodern

campESPEl passat dissabte dia 27 de febrer s'ha celebrat a la localitat de Vilanova i la Geltrú el Campionat d'Espanya de Grups de Xou, on el nostre equip de Xous Gran ha participat, obtenint una meritòria 13a posició. 

XOU ESPANYA 2016 5

0
0
0
s2smodern